tisdag 6 januari 2009

Skämt

Några riktigt jävla torra skämt, tagna ur en bok som heter: "Största Skratt Boken", som jag fick i födelsedagspresent förra året, av Tim i Baby Alice och hans tjej Anna.
- Nå. Frans, hur har du det med din nya fru?
- Jo, vet du vad, en bättre människa kunde en inte få. Hon är så ekonomisk också, sist hon baka' fick hon t o m deg över...- Igår mötte jag en man som var så lik dig, att han hälsade på mig.- igår blev det fel på våran video, så jag pratade med min fru istället. Hon är faktist en riktigt trevlig människa.- Hur sov ni inatt?
- Liggande, som vanligt...- Varför gråter du?
- För att jag väger för mycket.
- Jaså? Ja gråt du, det brukar lätta!-Var kommer du ifrån?
- Mora.
- Det hörs inte.
- MORA!!!!9 kommentarer:

 1. tack för tipsen ;D kanske skulle slå ihop alla mina bloggar till en igen ;P har en blogg med filmtips och en med skämt oxå och även en med tävlingar :) vill inte göra reklam riktigt i din blogg så säg till om du vill ha adresserna iställte :)

  SvaraRadera
 2. hehe ja jag bode nog göra det då blir ju bloggen uppdaterad oftare och med massa olika saker ;P har ju 3 andra bloggar som sagt först min tävlingsblogg på adressen metrobloggen.se/shibbystavlingar där det just nu pågår 2 stycken tävlingar :) sen har jag min filmblogg på metrobloggen.se/filmochbok där jag lägger upp lite info och trailers från filmer jag sett :) och sen även bloggen kuligt värre på adressen metrobloggen.se/kuligt med lite skämt mm den bode jag uppdatera oftare ;P

  SvaraRadera
 3. så har nu lagt med dig i tävlingen ;D kommer höra av mig om tävlingen när det börja närma sig finalen ;D

  SvaraRadera
 4. ja jag funderar på att slå ihop dom faktiskt :) blir ju mer då ;P.
  jag vet inte alls hur många jag har om dagen försöker räkna ut det men glömmer alltid hur många jag hade dagen innan haha ;P men har slappat efter i min blogg hade en månad över 5000 besökare men sen blev det 2000 och sist var det under 1000 men nu försöker jag igen ;D men kan försöka räkna ut hur många ;P idag har jag haft rätt många men marknatsfört mig riktigt mycket på den där saken på blogg lovin och uppdaterat riktigt mycket :)

  SvaraRadera
 5. sv: Okej, du hade mycket på gång ;) hihi
  Jag jobbar inte, går i skola! ;D
  Jobbigt att du varit så mycket sjuk på sistone.
  Hoppas det börjar bli bra nu :)
  Har varit förskyld och så en längre tid själv också, och träningen igår gick verkligen dålig! Usch, måste försöka komma i riktig form nu tillbaka ;)
  haha, ha det så bra!
  kram!

  SvaraRadera
 6. hehe ja marknadsföra sig behöver man ju :) och när jag länkar er som tävlar så maknadsför jag ju även er ;P det är det jag tycker är roligt ;D och lovar att försöka hålla igång bloggen och jag hoppas du kommer titta in där lite då och då ;D
  kram

  SvaraRadera
 7. förresten så la jag även till dig på blogglovin nu ;D
  kram

  SvaraRadera
 8. ahahahahah GILLADE VERKLIGEN DENNA:
  Igår mötte jag en man som var så lik dig, att han hälsade på mig.
  skrattade så det sprutade tårar:( HAHAHAHAHA
  ÄKTA Chanel humor...

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.