fredag 16 januari 2009

Baby Alice (Hanson's loge)

***
Här är en video från när vi gigar med Baby Alice, hemma i Jönköping!

Det var svinkul verkligen! Kanske inte vårt bästa gig.. men skön publik som fan!!

Videon är från sommaren 2007.


BABY ALICE - MR.DJ
Besök vår hemsida:


Babyalice.se


bloglovin

8 kommentarer:

 1. blir man fri driket nu? det visste jag inte ;P skönt har med hamnat där en del pågrund av mitt ex ;S men förhoppningsvis börja han betala mig snart så jag kan betala av mer!

  helt ärligt så träffades vi via mitt ex, Morgan som mitt x heter Träffade Pierre på wow och sedan började jag med snacka med honom där, ibland kom det sms till mig och ibland mms men inte mer än så. dom pratade många gånger om att Pierre skulle komma till oss och hälsa på men först blev det aldrig så men till slut för lite mindre än ett år sedan så kom han, och efter som mitt x redan hade druckit innan han kom då han var alkis om jag inte redan berättat det xD så sov han så jag fick gå och möta pierre vid bussen och fick nästan försöka roa honom hela helgen med ville ju inte att han skulle ha tråkigt när han kom lixom, efter den helgen fick vi mer kontakt och började prata jätte mycket om allt vi blev snabbt bra polare vi pratade om exakt allt, sen kom han igen, jag har fått veta i efter hand att det mest var för att träffa mig xD sen när det tog slut mellan mig och Mogge i april eller maj tror jag det var så mådde jag riktigt dåligt av att vara hemma i lägenheten som vi hade tillsammans så jag tillbringade nästan hela sommaren hos pierre, måde mycket bättre när jag var där, och redan då började det hända lite mellan oss fast han hade flickvän, jag vet inte bra men men så är det.
  efter att ha varit där nästan hela sommaren lovade pierre att komma och fria min födelsedag och festa lite med mig då det var en liten festival i hålan och ett par dagar hade han visst bestämt sig att göra slut med sin flickvän och satsa på mig vilket kändes skönt ändå ;P fast först fick jag ett sms när han var påväg hit sickade han ett sms till mig där det stog typ jag vill gärna vara tillsammans med dig men det är en del saker jag måste reda ut med mitt liv först, men när vi hade möt upp honom och skulle käka på mc donalds betede han sig lite som en pojkvän hehe ;P dagen efter var det festivalen och så var han bara med mig en stund sen gick han och bror hem till lägenheten fick veta att det var för att han inte ville bli för full och göra bort sig ;P men när dom var hemma fick jag massa super gulliga sms som - bli min, tror jag skulle vara lycklig med dig - det är du som mig att börja reda ut mitt liv och sånna saker, så på kvällen när jag och polaren var på väg hem frågade jag om vi inte kunde sova hos dom då Xet ännu bodde kvar i lägenheten och ville ändå inte såra honom för mycket, och visst fick vi det så jag ringde till pierre och han kom ner, vi låg och pratade halva natten om allt och till slut var jag bara tvugen att få veta om han menade allvar men visste inte hur jag skulle fråga så jag frågade faktiskt får jag chansen på dig haha ;P
  dagen efter som var min födelsedag skulle han även åka hem, och när han hade åkt var jag inte säker på om han menade allvar eller inte så skickade även då sms och frågade ;P och han lovade komma helgen efter, sen kom han på att han skulle på någon utlands resa med jobbet vilket jag med visste om men han hoppade faktiskt över den för att komma hit igen ;)

  oj nu när jag läser kommentaren så frågade du bara hur vi träffades inte hur vi blev tillsammans xD haha du får denna kommentar ändå massa skrivet så onödigt att sudda xD

  SvaraRadera
 2. Haloj, Jo det gör jag, Känner Andreas alltså :) Hur visste du det? Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jo, jag gick i samma klass som Andreas lillebror på högstadiet så jag känner honom därigenom.

  Hoppas det går bra för er!
  Hälsa till Andreas så mycket!

  SvaraRadera
 4. Tack =).. Det finns ju rätt mkt gaybloggar .. Men det borde komma fler hetro bloggar ! =) skulle vara askul att se. :)

  SvaraRadera
 5. Hehe eurodisco eller dance, det är hårfint :D Ska sitta och lyssna på alla remixar idag då, så vida det inte finns 200 st utav dom.

  Nope Baby Alice är något nytt, gjort många låtar? Men den allra bästa Eurodisco låten måste varra basic element - promise man. Den håller än idag..

  Småland. Sagolandet man blivit berättad om hela uppväxten:D

  Har du något nytt på G då?

  SvaraRadera
 6. cool! Hur länge har ni Baby alice?

  SvaraRadera
 7. Tack :) Jo nästan iallafall tills jag såg baby alice. Jag är ju så dålig på ansikten, borde ju känna igen dig vid det här laget :)

  SvaraRadera
 8. secondtunez remixen var bra, det är mycket orginal kvar i låten fortfarande. Men det finns nog några fler godbitar också:D

  Efter lite forskande idag så visade det sig att jag hade hört pinacolada boy. Dom andra hade jag inte hört.

  Haha ja det är Basic Element iallfall :P Såg en spelning med dom på Primero i Sundsvall för några år sedan, det var grymt bra måste jag säga.

  Jag bor i Sundsvall

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.