tisdag 1 december 2009

Helgen, Innebandy & Barnvakt

Helgen var helt ok! I fredags umgicks jag och syrran.. Vi satt hemma och tittade på film :)
I lördags blev jag väckt av att Sanna, Sassa & syrran kom och hoppade på mig i sängen för att avsluta allt med en gruppkram haha! Sedan så gästbloggade Sanna & Sassa i min blogg, efter det så åkte vi till stan för att shoppa lite... Sen hem för att fixa iordning oss inför lördagskvällen.
Andreas Holmén kom från Göteborg!! Skoj! Vi var på O Leary's i Jönköping! Skoj som alltid!
Söndagen så var vi alla rätt sega. Vi promenerade från Pappa in till stan där käkade vi alla (7-8 pers) åt jättegod buffé på en Thai restaurang, och satt och skrattade och flummade och hade oss :P Efter det åkte Andreas hem till Göteborg igen. Och vi andra tittade på en film. "UP" hette filmen.. Väldigt konstig film hehe.. Sedan så åkte jag och syrran och tränade innebandy med brorsans kompis Seid och hans arbetskamrater! Det var kul men lite blåmärken fick man ju! Men ändå är dom mycket lugnare än syrrans arbetskamrater! Sedan var jag rätt slut...
Och igår åkte jag till vaggeryd igen och tränade i
nnebandy med SIK.. Först med B-laget och direkt efter med A-laget.. Shit mina ben var helt förstörda redan i början av a-lags träningen! Dom klarade knappt av att hålla mig uppe! Och de krampade och hade sig.. Musklerna var helt spända och värkte hahahha.. Snacka om att inte vara kry i kroppen.. NÄR FAN SKA JAG BLI HELT KRY IGEN???

Shit mycket innebandy här i Småland!
Förra veckan: Måndag: 2 träningar med SIK irad, Onsdag: träning med SIK, Torsdag: Innebandy med syrran och hennes arbetskamrater. Söndag: Innebandy med en killkompis och hans arbetskamrater. den här veckan: Måndag (Igår): 2 träningar irad med SIK... IDAG: Innebandy med syrrans arbetskamrater, Onsdag: Träning med SIK..... Det är svinkul verkligen Men jag måste säga att jag saknar mitt innebandylag "Backadalen" i Göteborg nu..


Igårkväll var mamma barnvakt åt Elias och Lion. Idag är brorsan och Jenny i Ullared så de tog bara med sig Lion.. Därför följde Elias med Mamma hem hit igårkväll och har sovit här inatt. och idag är jag barnvakt åt honom tills dem kommer hem igen. Just nu sitter han och pusslar! Duktig är han :)

Follow Sandra Gee ~ Blog

1 kommentar:

  1. Jag har nu skaffat en ny blogg:

    www.metrobloggen.se/agggeaggge (3 g i varje)

    Allt bra med dig idag annars?

    SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.