fredag 23 oktober 2009

PENIS

Hejje!
Jaha idag va jag, syrran, brorsan, Pappa och Birgitta på Relaxen på Rosenlundsbadet i Jönköping! det va skönt! MEN nu är ju vi rätt rastlösa av oss och lekafulla med barnasinnet kvar på topp! :P Så inte höll vi oss inne på relaxen inte.. Nej vi hoppade från hopptornet och trampoliner och det mesta av tiden tillbringade vi i äventyrsbadet!! Många år sedan jag var där! Kul som satan!! HAHA.. Vå åkte vattenrutschbana i massor! Den har tidtagning, så vi tävlade och förvånadsvärt så vann JAG.. Jag som är räddast för att åka fort i vattenrutschbanor, hihi! Men Klas ville att jag skulle skriva här att HAN VAR BÄST ;) Dock kom han på 3:e plats efter mig och Emma HIHI ;)

Sedan var det några vändor i "Vågorna" och "Strömmen" m.m.. Haha svinkul! Kände sig som ett barn igen! Fast det gör jag nästan dagligen i vilket fall, men ändå :P

Något som också var kul var att Emmas och min vän Dennis, som vi bodde granne med och umgicks med de 2 veckorna nere i Suny Beach i Somras.. Han jobbar ju där i kiosken på Rosenlundsbadet. Det kom jag på när vi precis som dit. Så det första vi gjorde var att överraska honom =).. Skitkul att se han igen.. länge sedan..

Efter ett par timmar inne på badet så blev vi alla lite sugna på något, så vi gick till kiosken och köpte oss var sin glass :P GOTT!
Självklart så fanns 4 av mina favoriter, så jag hade svårt att välja 3 kulor..?!?!
Choklad, Blåbär, Polkagris & Lakrits
Till slut blev det iaf Polkagris, Blåbär & Choklad.. MEN jag frågade lite fjäskande med rådjursögon om jag kunde få en liten liten liten klick med lakrits också, hihi.. Och självklart fick jag det! Fast det va inte så lite, utan det blev en halv kula med lakrits.. Då de andra kulorna var stora som HUS! haha.. Det var iaf väldigt snällt av honom... jag betalade 20 :- fast det igentligen kostade något mer för 3 KULOR. TACK Denis! Syrran och Klas fick också sina glassar för 20 :- st.

jaja... sedan tog vi oss en runda till i relaxen.. njöt av olika bastuar och bubbelpooler m.m.. Sedan in i omklädningsrummet och dusch..
Relax avdelningen har DELAT (Gemensamt) omklädningsrum för herrar & damer :s.. Kändes väldigt konstigt.. man hade egna skåp, men man fick byta om i små ombytesbås haha.. Så EFTER badet när vi kom in i omklädningsrummet så chockades jag och Emma av att ett större gäng killar runt 30 års åldern, lite halv dragna, började byta om vid skåpen. helt öppet.. Helt plötsligt såg jag en penis!!! Gaaah HAHAHA!!!! Både jag och Emma började gap skratta och sprang ut till det vanliga dam omklädningsrummet HAHAHA! VAFAN liksom?!?!?!? :P

Nu ska jag dock äta lite mat som Klas fixat (så snällt).. sedan ska vi alldeles strax titta på en film, Klas, Emma & jag =)

"I LOVE YOU MAN" blir filmen ikväll!

Sedan blir det väl sova och imån ska vi iväg på stan lite.. sedan kl 3 ska jag vara i kyrkan och kl 16.00 börjar Lions dop! Jag är fortfarande nervös inför sången, men jag är ganska säker på att det kommer gå jätte bra och låta jätte fint! :)

Sedan blir det ganska garanterat utgång i Jönköpings stad imorgon kväll!!! :P
SEE YA'

Follow Sandra Gee ~ Blog

2 kommentarer:

 1. Nu kan du se bilder på min nya lilla valp och även hennes kullsyskon på min blogg. Den jag har tingat är hon som jag är på bild med och har i min famn. Ha en fortsatt trevlig kväll. Nu blir de FILM.

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Lyssnar p´Di.FM§s eurodance'kanal och kom att tänka p´dig =)
  Det var ett tag sen!

  Du verkar i alla fall gilla typ samma glass som jag =) Tror faktiskt inte jag ´t en ända kulglass i somras... =/

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.