lördag 28 november 2009

GÄSTBLOGG av Sassa & Sanna inför kvällen!

GÄSTBLOGG av Sassa och Sanna:

hej...vad kul!.... vi sitter här hos Willy (sandras pappa) och väntar på att emma ska bli klar i duschen (she stinks (haha)) så att vi kan åka till the systema....sen bli det att fixa sig inför kvällens bravader. förfesten blir hos someone who knows someone...hmmmm blir nog jävla roligt=)
Sen bär det av mot stan ännu inte sagt vart det bli men shake ass och krogen är ett måste....förhoppningsvis ska the pretty boy "hollman" komma till jönköping "it´s been a while..hoppas att han har packat med sig party humöret :)...we dont want a party popper :(haha...


Va ska ni andra hitta på en lördag som denna...vi ska iaf fiesta ;D


/xoxo the ssFollow Sandra Gee ~ Blog

2 kommentarer:

 1. Hahahaha..Tokfior!!! Jag ska bara sitta hemma och käka GODIIIIIS (hälsa Sandra de..haha) med sällskap av tv´n o datan...Tjoohoo. Hoppas ni få roligt ikväll då, för ni verkar ju på humör redan :))

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Jag glömde att svara på om jag kunde följa med och spela in en låt när jag sjunger men det kan jag kanske göra, får se om jag hittar ett bra beat så jag kan skriva någon text till den och sen följa med pappa till studion och spela in. Jag kan också kanske göra en video på när jag dansar.

  Pappa sa att du kanske skulle komma hit någon gång i framtiden så ni kanske skulle åka ner till studion och leka lite med alla grejerna där. Pappa pillar rätt mycket med sånna där saker. Men det vore jätteskoj att träffa dig, för då kan du sjunga så kan jag dansa, det hade blivit fett och vi hade ägt alla, eller hur? hahaha :D

  btw hörde att ni har en hit pågång som enligt daddy är jäkligt bra, skulle vilja höra den. Men får nog vänta tills ni släpper den.

  Läste att du var i Småland, då är vi inte så långt ifrån varandra. Bara ca 30 minuter ifrån Ljungby, måste ju vara gytt att vara tillbaka i lilla Småland igen! Är det inte jobbigt att bo i en storstad? Ett tag är väl roligt, men jag skulle längta hem något grymt tror jag. Jag tror det blir mer sammanhållning och mysigt i en mindre stad i längden.

  Hoppas du haft det jättebra, iallafall här i Småland! Många kramar / Elvira the only one, haha nääe skojar ;)

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.