onsdag 14 april 2010

Kraschad fönsterruta!

Jaa vad ska man säga? Haha igår när jag stod och lagade mat, så hände en sak.
När jag skulle börja med maten så satte jag på en gryta med lite vatten och champinjoner på 6:an.
Skulle bara koka dom lite, brukar ta typ 5 min ca.. DOCK den här gången gick jag och gjorde annat och glömde vrida ner från 6:an.. Så efter 5-6 minuter så luktade det bränt i lägenheten! HAHA :S
Så jävla typiskt mig! Allt vatten var borta och champinjonerna hade bränts fast i brotten i grytan..inget vatten kvar! Shit det luktade skit i hela lägenheten, och jag som precis hade hängt upp en tvätt som luktade gott!..

Så jag fick öppna så det blev lite korsdrag en stund.. samtidigt som jag lagar mat och lyssnar på hög, dunkande musik!!!

Det var rätt skönt med korsdrag, för vindarna va så svala och ganska milda..

TRODDE JAG JA......? Helt plötsligt så hör jag bara PANG!!! Eller KLIRRRRR rättare sagt!
Då har fönstret helt plötsligt sugits igen med en jäkla fart!!

Anledning att rutan krascha totalt när fönstret slog igen var nog pga att jag hade en liten spricka i rutan från när småungar kastat snöbollar med sten i på rutan...
Som tur är så är det 2 glasrutor i det fönstret och det var bara den yttersta som gick sönder så det var iaf inte massa glas i hela köket.

Detta hade ju ALDRIG hänt om hyresvärden hade fixat den där jävla sprickan i rutan, som kom till utav en stenfylld snöboll VINTERN 2009...!!! Alltså 1 och ett halvt år sedan..
Dem har heller inte fixat en fönster-spärr eller hake åt mig under alla år som jag har bott här.... Jag har bara 1 hake, men jag har 8 st fönster!!! Och då sitter den haken inte ens i ett fönster utan i en sån där liten lucka brevid sovrumsfönstret. EN sån där lucka med myggnät ni vet. Hahahahaha DÄR BEHÖVS DET INTE en hake.


Men just kökfönstret har jag öppet ofta! Nästan hela somrarna och alltid när jag lagar mat. Så jag har ett snöre där det egentligen ska sitta en hake.. Just för att fönstret inte ska kunna blåsa upp.

Så jag tycker gott och väl att DEM kan betala rutan själva! Hade dom fixat den lilla sprickan som jag anmälde DÅ 2009 och hade jag haft fönster-spärr, så hade fönstret aldrig sugits igen på det viset och gått sönder..!
Så DETTA FÅR DEM FAN FIXA OCH BETALA SJÄLVA!!Hahahhaha


Just det! Jag ringde ju hyresvärden direkt när rutan gick sönder, men dom som kommer och fixar hade precis gått hem för dagen. Så jag fick lämna uppgifter och mitt telefon.nr. Men ingen har ringt eller kommit hit idag!?!? SÅ jag får väl ringa dom nu strax igen...!


----------------------------------------------


Igår så började innebandyträningen igen efter 2 veckors uppehåll!
Vi ska ju spela CUP i Västerås "Mälarenergi Cup" den 23-25 April.
Det tråkiga är att jag kan inte vara med! :(
Först skulle vi uppträda där på invigningen av Cupen med Baby Alice. Och då skulle jag hunnit spela en match, kanske 2.. Sedan dagen efter 24-26 April, så gigar Baby Alice på "100%Partybåt #2" Mellan Sthlm-Riga.


Men nu blir det inget gig på invigningen av cupen, så därför blir det inte att jag åker med upp dit för att spela 1 match. Utan jag åker direkt hemifrån, utvilad och laddad till partybåten istället morgonen efter!
TROR JAG!? FAN Jag är sjuuuukt sugen på att följa med och spela 1 match iaf! :) DÅ får jag ju för det första roligt sällskap ända upp till Västerås! Plus att jag får spela match! :) Sedan blir det inte lika tidigt och heller inte lika lång resa till Partybåten (Sthlm) dagen efter! :)
Hmmmmm jag kanske borde följa med och spela 1 match iaf! :) JA, jag tror faktiskt att jag ska göra så :)


För i Maj spelar vi en till innebandy cup med laget, i Göteborg.. MEN då kan jag heller inte spela, för då ska jag giga med Baby Alice på en annan innebandy cup i Falun "Vinking Line Innebandy Cup"...


Follow Sandra Gee ~ Blog

2 kommentarer:

  1. HAHA fy fan.. Hade missat detta inlägg. Du e då bra jävla klantig du :)

    SvaraRadera
  2. Tobaunta: Om du läser detta inlägg så ser du vad som har hänt!
    ...Därför undrar jag varför du kallar MIG för klantig?????? Jag undrar bara vad JAG gjorde för att detta hände?? :S

    SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.