torsdag 8 april 2010

Smoothie ingredienser

Alltså jag är så rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen?!?!
Jag har ju varit sjuk och inte kunna träna på drygt en vecka.. Igår satte jag min fot på gymmet igen! As gött var det! Även om jag bara körde ett jätte lugnt träningspass. 
SÅ idag var jag taggat till 1000!! Idag var jag sugen på 2 pass. Så jag ringde Philip och undra om han ville köra ett dag-pass med mig. Men han kunde inte..
Och på kvällen skulle jag och Hanna träna.. Men hon blev akut dålig några timmar innan, så det blev tyvärr ingen träning alls idag.. Och jag som var sugen på 2 pass!

Jaja nu vet jag att ni undrar varför jag inte tog mig till gymmet själv..?
Jo för att jag har ganska svårt att ta tag i saker och ting. Men har jag någon annan som jag lovat/avtalat tid med, så har jag mycket lättare att få tummen ur röven.
Och tränar jag med Hanna så tränar vi i stan. Men skulle jag träna själv så åker jag helst inte hela vägen till stan iom att det finns ett gym närmare.

Men dit vågar jag inte ta mig på kvällstid ensam, iom att jag inte har bil. Och om man ska dit så är det en bra bit att gå mellan hållplatsen och gymmet. Och det är en MÖRK cykelväg i skogen typ. Så jag vägrar att gå där själv när det är mörkt ute.
På dagtid är det lugnt. Och på sommaren kan jag cykla eller åka inlines till det gymmet! Rätt bra uppvärmning! Det tar ca. 20 minuter att cykla hemifrån mig till det gymmet.

Anyway... Idag var jag och storhandlade! Dock mest ingredienser till smoothie hehe :P
Så nu kan jag göra massa goda olika smoothies!! =)




Smoothie ingredienser:
Vaniljyoghurt
Ananasjuice
Frysta Blåbär
Frysta Hallon
Frysta Jordgubbar
Banan
Citron
Apelsin
Päron
Äpple
Kiwi
Honungsmelon
Persika
Mango  (Dj "Frukten" Mangoo) hahaha





 


Andra ingredienser jag använder:

Naturell Yoghurt
Mjölk
Glass
Sesamfrön
Linfrön
Havregryn
Kanel
Vaniljsocker



Andra ingredienser man kan ha:

Avokado (Sjukt nyttigt)
Ananas (På burk eller färsk)
Alla olika slags bär (Färska eller frysta spelar ingen roll)
Frukter


Follow Sandra Gee ~ Blog

3 kommentarer:

  1. sv: Vad kul! :D Tja..jag gör väl inte så mycket. Håller på att komma igång med powerwalk igen, men det går lite segt för jag har problem med både ryggen och fötterna :( Men jag jobbar på.

    Hoppas du får en trevlig helg :D

    SvaraRadera
  2. det e bra att du inte går ute själv när det e mörkt... det e knappt jag gör det här i lilla Falköping finns mycket konstigt fölk här ( iaf på vissa platser).. det låter som du har blivit väldigt nyttig dricker bara en massa frukt drinkar och nu när det e snart sommar så e det extra gött me fruktdrinkar ute i solen.. men då får du byta ut dom frysta bären mot färska bär...kram

    SvaraRadera
  3. Halloj! Såg att du är en av dom som ska vara med i SOLO reportaget! =)
    Ska jag med! =) Kul att se vilka man ska fotas med!!

    Ha en toppen helg!

    Kram

    SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.