torsdag 1 april 2010

På bättringsvägen =)

Fan va underbart! Jag börjar verkligen redan bli bättre! Efter 2 dagars helvete så mår jag redan nu på kvällen dag 3, mycket bättre :)
Jag har inte haft feber på hela dagen och näsan rinner inte alls mycket längre. =) Bihålorna har vart tjocka hela dagen, men nu på kvällen börjar även bihålorna släppa :) Och halsen har jag inte haft ont i på hela dagen.. Tidigt på dagen var den lite svullen, men det lade sig under dagen! =)

Idag har jag varit ute en snabbis.. Haha bara till affären då, med Nadja :) Skulle köpa choklad och gotta mig med, och sköljmedel så att jag kan tvätta! 

Men väl i affären så gick vi förbi frysdiskarna och såg frysta bär. Då kom jag på att jag har sett på "Du är vad du äter" och även från annat håll, att smoothies med bär är väldigt bra och nyttigt! =) Så jag köpte ett paket med blåbär och ett med hallon och ett med jordgubbar :P Köpte även lite bananer. 
Så nu ikväll har jag druckit en smoothie med banan, hallon och blåbär :) GOTT!! Känns som att jag blev piggare efter den :) Ska dricka en varje dag nu.

Är det någon som läser bloggen som vet lite tips på NYTTIGA smoothies? Och vet ni när det är bäst att ta smoothien under dagen?? Morgonen, kvällen eller spelar det ingen roll? 
Jag kan tänka mig att det är bäst att ta den på morgonen :) Men jag skulle uppskatta lite info?? Jag försöker vara nyttig och duktig här :P hehe...


Jag hoppas iaf att jag är mer eller mindre frisk imorgon :) Isf tänker jag gå ut och parta lite på lördag! :P Så hoppas hoppas hoppas!!!?

Follow Sandra Gee ~ Blog

5 kommentarer:

 1. jag dricker inte smoothie fast det ser asgott ut... men david gör det varje morgon. han brukar oftast blanda banan,mjölk,jordgubbar,blåbär & gojibär. alldeles för nyttigt :P

  SvaraRadera
 2. vaniljyoghurt mixat med frysta bär och banan (y) det är faktist oväntat gott med äpple och banan oxå.
  om man vill ha det lite ännu lite godare så kan man ha i ytterst lite vaniljsocker, men det behövs inte

  SvaraRadera
 3. Åh, jag älskar smoothies! Dricker det nästan varje kväll! Basen är alltid vaniljyoghurt och banan och sedan tillsätter jag olika frukter och bär beroende på vad jag har hemma. Allt blir smaskigt!

  Ibland gör jag även utan yoghurt och banan, då är basen någon juice och sedani med frukt! En stor favorit är ananasjuice, mango och kiwi! Full av c-vitamin!

  Googla efter smoothirecept så hittar du mängder av tips!

  SvaraRadera
 4. Gott med smoothies!
  Jag brukar oftast ha yoghurt, juice och banan som grund. Kvittar eg vilken sort, ta det som du gillar.
  Frysta bär, färsk frukt eller burkfrukt i sedan. Ibland kan du ha i lite honung, kanel eller fiberflingor tex.
  Kiwi/melon
  Ananas/ingefära
  Bara att testa sig fram!
  Till mellanmål eller efter träning är väl bra ;)

  SvaraRadera
 5. TACK för era tips och tycken!!! =)) TACK!

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.