torsdag 8 april 2010

Snart är det dags igen!


Snart är det dags igen! - 24/4 - 100% Partybåt
#2 - SLUTSÅLD!


(För att få tag på biljetter ring, ring, ring för
eventuella återköp!) :D


Follow Sandra Gee ~ Blog

4 kommentarer:

 1. fan jag borde verkligen komma igång och träna igen oxå...finns ju fan aldrig någon tid dock =/ men det är så jävla skönt

  SvaraRadera
 2. hahah ja men visst är det så...men dock så va det min älskade lilla vovve som hamnade i vägen när jag skaffade henne. Jag bor på landet så jag har inte gymmet så nära tyvärr och det är det som gjort att jag har kommit av mig. men jag ska fan komma igång snart...... ;)

  SvaraRadera
 3. japp hon är färsking så det har varit en uppoffring nu i början. Men nu så börjar hon kunna klara sig hemma ensam ett tag...så nu så snart..dessutom så kan jag ju ut och gå med henne längre och längre nu när hon börjar bli större... vill umgås varje minut med lilla Ebba, hahah

  lovar att jag ska sätta igång ;)
  inga bra tips på hur man kan träna hemma kanske ?

  SvaraRadera
 4. jo för fan, jag fick din kommentar ;) tack för att du uppmuntrar ! Du får gärna komma med push och tips vart efter du kommer på, kan verkligen behöva det.

  måste säga att du är otroligt duktig på att sjunga oxå. Jag drömmer oxå om att en dag kunna jobba mer med sången och kanske livnära sig lite mer på det. en stor dröm jag har.

  kram och god natt

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.