tisdag 30 mars 2010

Shopoholic och träningsnarkoman!

I lördags skulle jag ha en ledig dag ifrån träningen. Men jag var så rastlös och uttråkad, så när jag hörde att Philip skulle gymma så följde jag med! Fast jag körde ingen styrka, utan bara kondition i 40 minuter, sedan ett långt och skönt bastubesök på 45 minuter! Och avslutade gymdagen med solarium!
På kvällen satt jag bara hemma...

I söndags spelade jag säsongens sista seriematch med B-laget.. Vi vann med 3-2 GÖTT!!
Det var en hård och tuffmatch med världens sämsta domare, nästintill! haha
Jag är iaf nöjd med min insats då jag äntligen fick göra lite mål.. Jag gjorde 2 av 3 mål.. Och fick en utvisning..? Det 3e målet gjorde Malin Brorson som egentligen är målvakt.. Svinduktig målvakt, men som varit skadad länge och får tyvärr inte stå mer.. Men spela ute får hon, och hon blir allt duktigare som utespelare! Hennes mål var lätt snyggast för dagen då hon gck förbi 2 spelare och avslutade med att göra en dragning på målvakten och la upp bollen snyggt i nätet från knappt någon vinkel :P

Efter matchen ringde syrran som satt på en buss hem från Norge. Hon skulle tydligen vänta 1 timme i Göteborg innan bussen vidare hem till Jönköping gick. Så hon undrade om jag vill komma in till stan och umgås den timmen.
Självklart gjorde jag det! =) Inte varje dag man träffar sin älskade lillasyster! Dock var det en hel timme var innan hon skulle anlända till gbg, så jag passade på att gå  affärer i stan. Shopoholic som jag är så hann jag bara gå in i 1 affär där jag köpte en färgglad scarf och 4 par linnen! Alla var samma modell men i olika färger! Jag kan ALDRIG välja, så finns ett plagg i olika färger så blir det oftast flera st :P När jag sedan går till kassan så hittar jag sådana där snygga och färgglada och framförallt sköna spets stringtrosor ;) Så självklart kunde jag inte hålla mig utan köpte 3 st trosor också i olika färger..=)  

När syrran anlände så bjöd hon mig på Burger King! Mums! Tack Emma :)
Så kom Holmén och hans vän förbi och vi satt och snacka och hade trevligt tills Emmas buss gick.
När jag sedan var på väg hem så höll jag på att somna.. svintrött verkligen. Väl hemma ville jag sova.. då var kl ändå bara 19.00 ca.. Men jag höll mig vaken för jag ville se Johan Falk filmen som började kl 21:00. Efter den somnade jag ganska snabbt..
Jag sov ut idag så jag fick mig 12 timmars sömn! Skönt.. Det behövde jag efter all träning i veckan! =)

Idag har jag shoppat igen!!! Jag kunde inte hålla mig! Jag blev så kär i en av färgerna på linnena jag köpte igår, så jag var tvungen att åka in till stan innan träningen och köpa ett till i samma färg! Ja så att man har ett reserv linne ifall det ena går sönder eller slarvas bort ;) Och självklart så kunde jag inte hålla mig nu heller, utan jag köpte ytterligare ett till likadant linne fast i ljusgrå färg också! Hehe..! Så nu har jag 6 st linnen av samma modell varav 2 i samma färg och 5 linnen i andra färger! Och inte nog med det.. När jag kommer till kassan så har de fyllt upp lagret med fler färger av de där stringtrosorna.. Så jag köpte 3 st trosor till HAHA :P  Shopoholic I know! Men jag har faktiskt inte shoppat på några månader, så det var jag värd!

 
Sedan åkte jag till gymmet för ett träningspass med Hanna! Vi körde ett bra pass och båda var helt slut efter träningen.
Vi körde först uppvärmning i 15 minuter på bandet.. Sedan körde vi lite mage för att sedan köra 4-5 triceps övningar! Helt slut i armarna!! Sen körde vi  mage igen och avslutade passet med 25 minuter på cykel!


Follow Sandra Gee ~ Blog

4 kommentarer:

ANONYMA kommentarer besvaras ej.