fredag 26 mars 2010

Fredagsmys

Shit.. Det var en tuff och jobbig match! Tråkigt spel... Vi spelade rätt uselt och alla var trötta.. Vi va väldigt få st också. Matchen slutade 1-1 och på köpet så fick jag en lårkaka.. Ganska mild, så hoppas att den är cool tills på söndag, då vi spelar den sista B-lags matchen för den här säsongen.

Ikväll har jag iaf gottat mig lite. Kände att jag var värd en belöning efter mitt slit hela veckan! Jag har varit riktigt duktig med träning och mat och är riktigt nöjd! =) Så jag köpte hem en chipspåse och dip :P

Jag ska snart hem till en kompis och titta på film! :)
 
Imorgon tänkte jag titta på Herrarnas kval-match i Lundbystrand kl. 14:00..
Efter det så funderar jag på att åka hem till Pernilla och hälsa på. Jag har ju faktiskt inte varit hemma hos henne i hennes nya lägenhet... Och ikväll ringde hon och sa att hon fått jobb i Sthlm och flyttar upp dit redan nu på söndag..... Så jag tar mig nog en tripp och hälsar på henne imorgon.

Imorgon är jag "ledig" från träning.. Tänkte ta en vilodag för att sedan spela B-lags matchen på söndag och fullt ös med träningen nästa vecka!

Detta är 3:e helgen i rad som jag sitter hemma nykter och ensam.. Duktigt, MEN jag börjar tröttna på att sitta hemma själv. Så därför ska jag över till en vän snart och titta på film och käka upp chipsen! Ja för jag pallar inte äta upp allt själv.. ;)

Follow Sandra Gee ~ Blog

7 kommentarer:

 1. Kan sammanfatta lite;)
  Först sport.. Sen onyttigt.. Sen Sött

  SvaraRadera
 2. Hej igen!Självklart har det förändrats speciellt efter att jag fick barn, fast det har ju medfört lite mer kvinnliga former vilket var bra på min smala kropp:S hahaaha Jag rider nu regelbundet och Det visar sig på kroppen, tack och lov;)Bästa träningen för mig:)Har fyslektioner i skolan med 3 timmar i veckan, man märker ju att uthålligheten inte är den samma, sur blir jag :(
  Kommer ihåg att vi åkte på innebandy turnering i nian med, jag tyckte det var kul även att jag inget bollsinne har. Men jaga den är intressant!
  hahaha!
  Mitt liv just nu består av min familj plugg och stallet mer hinner jag inte med, även att det finns så mycket man vill göra!
  Ha det bra kram Mia

  SvaraRadera
 3. God morgon.Du ska ha en skön lördag.kram

  SvaraRadera
 4. Andreas: hahaha ja det var e korrekt och väldigt kort sammanfattning hehe ;)

  SvaraRadera
 5. Sluta upp med nykterheten och festa med mej!!!!! ;)

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.