torsdag 4 mars 2010

Innebandy, Fest & Mys

Jag är fortfarande i Vaggeryd hos Mamma. Idag har det också varit underbart väder med strålande sol! Tidigare idag skulle jag ha simmat med en vän, men det blev lite missförstånd.. Så det blev inget :(
Senare ikväll var jag i Skillingaryd och tränade innebandy med SIKs Damer. Lika kul som alltid =) Förutom att jag tror att jag håller på att bli sjuk... För jag kände obehag i halsen/bröstkorgen när jag blev anfådd.. och fick svårt att andas. Var tvungen att springa in på toa och hämta andan och kändes som att jag skulle spy. men det gjorde jag inte som tur var. Jag tog det lugnt en liten stund. Men ganska snart var jag med på en övning igen som var mindre krävande :P
Och nu är jag ganska trött i kroppen.. Hoppas jag känner mig bättre imorgon!?


För imorgon ska jag åka till Jönköping och umgås med älsklingen Lion en stund, för att sedan spela innebandymatch med syrrans jobb hehe :P Sedan fortsätta att mysa med Lion.. =)

På fredag har SIKs Damer innebandyträning i Vaggeryds Sporthall på sen eftermiddag!! Wiiieee det ska bli skoj! jag har inte sp
elat i den hallen på flera flera år!! Tror jag spelade där sist för 9 år sedan, en vänskapsmatch mellan Skillingaryds IK och mitt dåvarande lag Jönköping IK. Kommer ihåg den matchen för då fuckades mitt knä rejält efter en ful tackling.. och det blev operation strax därefter.

Men v
arför jag tycker det ska bli kul att träna där är för att jag har 1000000000 minnen därifrån! Gymnastik i skolan och handboll och min innebandy-karriär började jag där! SIK är alltså min moderklubb, för er som inte förstått det :)
Alltså jag bodde i sporthallen på vinterhalvåren! :P Om jag själv inte tränade eller spelade så var jag där och tittade på andra som tränade eller spelade matcher! :P

Jaja nog om det... Sedan på fredagskvällen så ska vi ha en tjejkväll med brudarna hemma hos Sassa :) Just för att Jag är hemma på besök och Erica är hemma på besök och Eve kommer till "the town" på besök =) Så vi alla tjejer samlar ihop oss för en GALEN kväll (kan jag tänka mig) med alkoholhaltiga drycker och lekar och mycket därtill! :P Vad kvällen lider mot vet vi inte ännu.. Antingen blir vi kvar hos Sassa och har askalas-skoj eller så kanske vi drar till martini.. kanske stan? Troligtvis inte stan.

Follow Sandra Gee ~ Blog

2 kommentarer:

  1. Det är så här jag känner igen dig Sandra! Innebandy och Vaggeryd;) Hoppas allt är fint med dig . kram till dig från Mig!/Mia!

    SvaraRadera
  2. Jasså? :)) Kan inte komma på vem Mia du är? Min klasskamrat från 8:an? Din länk funkar inte? Skriv gärna igen och lämna rätt länk :)
    Tack så mycket för din kommentar iaf! =) Allt är fint med mig =)
    Kram Sandra

    SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.