tisdag 17 november 2009

Skillingaryds IK

Hej igen. Jag är i småland som sagt. I fredags festade jag ju lite med mina vänner i vaggeryd. Det var en supertrevlig kväll! Framförallt förfesten :)

I lördags var jag barnvakt åt Lion & Elias, tillsammans med syrran och Sanna. Det var jättemysig hela lördagen. Klas och Jenny va ju på dans och kom hem ganska sent. Så det blev till att sova med Lion. Ååååh så mysigt kan jag bara säga. En liten liten bebis vid min sida istället för en nalle som jag har i vanliga fall. Och Lion var så duktig hela dagen :)

Söndagen var bara en degardag med Pappa, brorsan, Jenny, Elias, Lion, syrran och Sanna :)

Måndagen, alltså igår så åkte vi till Vaggeryd. Jag följde faktiskt med syrran till Skillingaryd igår och var med och tränade med hennes innebandylag =) Svinskoj men shit vad jag har tappat kondition! Och idag vaknade jag med väldens träningsvärk i HELA kroppen! Måste ju hålla igång lite när man är här! Imorgon (onsdag) ska jag träna med dom igen! =D

Follow Sandra Gee ~ Blog

5 kommentarer:

 1. Okej, jag spelade också fotboll innan, fast jag slutade för det var samma tider och dagar som volleybollen var på, så det krockade :(

  Streetdance är nästan som en riktig volleyboll träning eller fotbollsträning. Man får röra på sig jättemycket och det går fort och snabbt, haha ibland hinner man inte ens med! Har du gått på dans, isåfall vilken?:)

  Var du med i några sångtävlingar när du var mindre? Själv har jag bara varit med i mimtävlingar, har inte vågat sjunga offentligt ännu men jag tycker det är kul att sjunga hemma och jag skriver även lite texter.


  kram elvira
  http://www.hejjelviira.devote.se

  SvaraRadera
 2. Till ELVIRA:

  Jaha ja det var ju synd.. så du kände att du var mer av en volleybolltjej då? Eller det kanske bara var roligast just då? ;)
  Så krockade det för mig med innebandyn och handbollen. när jag var 17 år så fick jag erbjudande från elitserien i både handbollen och innebandyn. Handboll hade jag spelat lite längre och innebandyn hade jag bara spelat i 3 år. Så just då tyckte jag att innebandyn var roligare.. Därför var jag tvungen att sluta med handbollen då, för elitserien krävde lite mer tid och focus till träning och match.

  Hahaha ja streetdance är grymt bra träning och fruktansvärt kul! Nej, eller jo jag gick på fame när jag var typ 6 år hehe eller 5 år.. Sedan när jag gick i mellanstadiet så gick jag på Hiphop, Bugg/Dubbelbudd, Jitterbugg (Lindihopp), m.m... Tävla lite lätt.. Men när klubben tyckte att jag var för bra för kurserna och ville att jag skulle börja i tävlingsgruppen för bugg (pardans), så parade dem ihop mig med en kille som jag inte kände alls (och jag var sjukt blyg när jag var liten) och han var 18 år!!! Jag var 12 år!! Jag gick på de träningarna med honom någon eller ett par veckor.. Men jag var livrädd och blyg för honom.. mycket just för att han var så mycket äldre. Så då slutade jag tyvärr med all dans..
  Nu på senare år har jag velat dansa.. men aldrig kunnat för knäna.. jag har provat men det går inte.. jag gjorde en dansshow år 2005 tillsammans med 3 andra dansare/modeller.. men knäna höll inte så tyvärr blir det ingen dans för mig..

  Nej jag har aldrig vart med i någon sångtävling när jag va yngre.. Jag har alltid varit så blyg, så även om det bara var att sjunga på cabaré eller skolavslutning i skolan, så vågade jag inte. Första gången jag sjöng var när jag slutade klass 3 i lågstadiet. Efter det sjöng jag inte framför folk igen förens cabarén och skolavslutningen i årskurs 9. Och efter det sjöng jag inte inför folk igen förens jag började med Baby Alice och Sandra Gee 2006-2007. Och nu sjunger jag för fullt =)

  Så du gillar att sjunga alltså?:) Va kul.. Kan du inte spela in något hos din pappa då som jag kan få lyssna på? =) Vore jätteskoj! Jättekul att du skriver lite eget också. Det gjorde jag också i min uppväxt, även fast jag inte visste om jag skulle få jobba med musik. Men man hoppades ju plus att det var kul att skriva låtar =)

  man ska aldrig sluta hoppas Elvira ;)
  jag var blygast av dem alla, ändå står jag på scener inte tusentals personer idag =)

  Kram
  Sandra Gee

  SvaraRadera
 3. Tjooh =) innebandy kan vara kul om man har bra kondis hehe dock är bowling mera kul =) hoppas du gör massor med mål på ons :D // Proppen

  SvaraRadera
 4. Till PROPPEN:
  Ja innebandy är kul! =) haha träna innebandy i 2 veckor så har du kondis ;)
  Bowling är också roligt men inte alls som innebandy och andra bollsporter ;)
  Ja lite mål ska jag väl göra, dock är det ju bara träning ;) Men klart jag ska göra mål..

  SvaraRadera
 5. Till Sandra: hehe näe har kass kondis borde träna mer hehe klart du ska göra lite mål idag :D

  // Proppen

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.