fredag 20 november 2009

Irriterande!!

Jaha igår tränade jag innebandy med syrrans lag igen. =) Det var kul, men shit vad jag har tappat i kondition!! Helt sjukt! Men det blir väl så när man vart sjuk och igentligen inte är helt kry ännu... Jag är ju som sagt krasslig fram och tillbaka hela tiden.. :s

Idag har jag också spelat innebandy. I en liten liten hall, med syrran och hennes arbetskamrater. Korpen innebandy kan man kalla det haha! 3 man på plan... små mål.. INGA regler!!!! HAHAHAHHA Livsfarligt igentligen! De flög åt alla håll och kanter och jag trodde min klubba och mina ben skulle gå av hela tiden i stort sett! men kul var det!! haha och jobbigt! =)
De tyckte att jag skulle vara med nästa gång också hehe! Jovisst! Det kan bli kul! =)

Nu har jag iaf fruktansvärd träningsvärk! Mest i ryggen dock! Jag fattar inte.. det räcker med att jag är ifrån träningen i 1 vecka så får jag träningsvärk. OK nu har jag inte tränat på längre tid en så... men ändå.. Samtidigt känns det bra att få träingsvärk! Då känns det att man har gort något! ;)

Efter innebandyn idag så åkte vi hem till pappa och åt mat. Sedan följde jag med brorsan (Klas) hem till Jenny och Elias och Lion :)
Myste till en barnfilm tillsammans med Elias och Lion. Efter det blev det en komedifilm med Klas och Jenny. Men den var fan inte kul alltså.. Kanske i början, men den var bara jobbig. Det var en svin dålig skräckfilm! Kommer inte ihåg vad den hette nu.. någonting med "dog"..? Det handlade om typ 5 män som skulle åka till en av männens farmor i en mindre stad. Hon skulle vara bortrest så dem skulle bo där över helgen och festa och bara vara med grabbarna, utan fruar! Men väl på plats så är staden död.. och till slut så stöter de på massa typ zombies... och ja, jag behöver inte berätta mer... Men det var en sådan typisk film då man bara blir irriterad! Typ de kan sticka där ifrån flera gånger men stannar... De gör saker som man aldrig skulle ha gjort i verkligheten... typ.. HAHA jaja..

Nu ligger jag i sängen i Jennys gästrum.. Det blir till att sova här inatt. Imorgon ska jag till Vaggeryd igen och festa till det lite med tjejerna! =)
Shit det kändes som att det var fredag nyss!!? Veckorna går för fort tycker jag..

Jaja godnatt på er alla!

Follow Sandra Gee ~ Blog

4 kommentarer:

 1. jo det e lätt o få träningsverk.. det enda är väll att typ träna hela tiden..men jag e inte så mycket bättre på det själv...

  SvaraRadera
 2. Doghouse - bästa filmen nånsin! :D

  SvaraRadera
 3. Johan: Ja precis.. så sant..

  SvaraRadera
 4. Klas: Hahahaha sluta.. du störde dig minst lika mycket som jag ;)

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.