torsdag 5 november 2009

Innebandy suget..

Jag är fortfarande snuvig... lätt irritation i halsen morgon och kväll, och även irritation i öronen.. Vaknar flera gånger varje natt pga detta. Sjukt irriterande, då jag i vanliga fall sover djupt och skönt hela nätterna. Jag brukar inte ens göra toabesök på natten.
Men jag är trött på att vara hemma och att det ändå inte går över. Så igår tränade jag innebandy för första gångn på drygt 2 veckor. Likabra och hoppas att det slår ut mer igen, så kan jag gå till doktorn när det är lite värre igen.

Jag måste säga att det var sjukt kul och skönt att träna igen! Precis innan jag blev sjuk så hade jag typ tappat suget för innebandy! :( Men efter att bara varit hemma och kurerat i 2 veckor så började jag åtminstånde sakna att röra på mig och få "leka" lite på en innebandyplan. Jag kallar det för leka, för jag blir så glad och är i en helt annan värld när jag är på en plan.

Och väl på träningen så gick det faktiskt sjukt bra =) Jag trodde inte att jag skulle orka någonting.. Självklart orkade jag inte som vanligt, men spelet gick mycket bättre än jag trodde! Och hela laget gjorde en superbra träning! =)
Och detta gjorde att mitt sug för innebandyn kom tillbaka :) SKÖNT!


Jag fick prata lite med en person igår, men ytterligare krävs för att jag ska känna att jag längtar till både träningar och matcher med glädje igen.....


Idag är det ingen träning och jag ska vara hemma och kurera så mycket jag kan. Det var en jobbig natt men nu på dagen känner jag mig faktiskt ganska bra.. Inte så snuvig heller =)
Men träningsvärken smyger sig på...
OM jag känner mig bra hela dagen idag så blir jag glad.
Tränaren tyckte att min träning såg riktigt bra ut igår! =)
Follow Sandra Gee ~ Blog

2 kommentarer:

  1. Jag vet att du blir arg på mig nu :)

    Men du ska vara rädd om kroppen när du inte känner dig ok, jag har sagt det innan och säger det igen...Är man inte bra så ska man inte träna och gör man det ändå så kan det bli värre och långdraget.

    SvaraRadera
  2. Jag längtar tills du kommer tillbaka! :) alltid lika roligt att se dig på träningarna! :)

    SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.