tisdag 3 februari 2009

Jag gjorde 4 mål!!

Wiiie igår spelade jag ju innebandymatch igen!
I söndags vann vi med 15-0 och igår vann vi med 9-2!
Vi spelade på 3 femmor hela matchen precis som i söndags.. så det blev inte så mycket spel.. men men.. 2:a perioden va min period! Då gjorde jag 4 mål! Alla målen gjordes irad! Så en "Hattrick" eller "Fourtrick" kanske mer då hihi.. KUL!


Nu ligger jag 9:a i seriens poängliga, även fast jag spelat hälften så många matcher som de andra.. KUL! Nu kommer den gamla innebandy-Sandra tillbaka!! :P


Jag har väldigt ont i pekfingret.. stukade nog det lite lätt igår.. Annars är allt bra.. hade bara världens träningsvärk efter matchen i söndags.. och idag är det ännu värre HAHA!



***


Idag ska jag och Pernilla prova på att gå på ett "Body pump" pass på gymet! Får se hur det går. jag har ju trots allt redan träningsvärk i hela kroppen haha!

***

Pratade även med en gammal vän igår! Svinkul verkligen! Det va år sen vi prata sist! Vi umgick en hel del förr, då vi spelade i samma innebandyklubb. Men nu har han spelat i proffsligan i Schweiz sedan 2005 tror jag.. Både han och jag tyckte det kändes som att de här åren imellan när vi inte pratat, inte ägt rum. Kändes som att vi fortfarande va kvar på den tiden.. Kändes liksom inte som att vi inte pratat på så länge! Sjukt kul va det iaf! En kille med humor!



bloglovin

9 kommentarer:

  1. Ojojoj, det låter bra det =) fortsätt så så kanske du vinner poängligan =)

    Vilket lag spelar du i?

    Han i Schweiz, var han med i VM eller?

    SvaraRadera
  2. Så ska det vara : ) ^^ Ahh nu är jag stolt över dig : ) ^^

    SvaraRadera
  3. Neh nu ska vi inte tycka synd om oss själva. Var nöjd med.... ahh du fattar :P ^^ Neh nu ska jag iväg och träna, måste få i mig mat först, vi hörs la sen!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Grattis! ja det är så mycket mer fräschare nu...
    ha det bäst, puss.

    SvaraRadera
  5. Ja men då ska du ju vara nöjd! Assisten kan ju ofta vara snyggare än själva målen. Själv måste jag påstå att jag var både en assist kung och mål kung när jag spela:P haha

    Ja men när man myst till en helg så funderar man redan på måndag vad man ska göra till helgen. Brukar bli så långa veckor då. Men jag ska bojkotta krogen nu på ett tag och bara satsa på hemma fester. Brukar vara mycket roligare och billigare :P

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag tror inte han va med asså..
    För jag såg de genom TV:n,hehe

    SvaraRadera
  7. O Sandra glömde nämna att jag har inte bara humor..Har utseende oxå,haha ;)

    SvaraRadera
  8. Till DANIEL:

    Hahaha Ja det har du daniel ;) DVD

    SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.