fredag 6 februari 2009

Back Again

Hej

Sorry att jag inte skrivit mycket på några dagar.. Men har haft lite fullt upp.. Min syster bor hos mig sen i tisdags.. Hon kommer att bo här nån månad framöver.

Det blir heller ingen helg tillsammans med Baby Alice nu i helgen heller. Jag och Andreas skulle ju åkt till Tim i Oslo.. Men sen destämde vi att Andreas och Tim skulle komma till mig istället.. Och igår bestämde vi att det blir nästa helg istället, för att tim skulle ändå till gbg då, så det passade bättre.

Så nu vet jag inte vad jag ska göra den här helgen.. Vakna sent idag och kände att jag börjar bli krasslig. INTE KUL! Vill inte bli sjuk nu :( Jag måste komma iform!!

Idag ska jag se om jag hinner med lite gym.. nej föresten jag är ju krasslig. Inte bra då ju :( Men ska försöka hinna tvätta lite och få ordning lite här hemma kanske. Laga mat till mig och syrran för att senare ikväll jobba i studion.

Jag och syrran hade tänkt ha en myskväll ihop och titta på Let's Dance m.m.. Men nu ska jag ju jobba så får se hur kvällen blir sen..


bloglovin

3 kommentarer:

 1. Jag kommer nog att ta det ganska lugnt, även om jag har lite jobb här hemma med vedhögen och sånt :P

  SvaraRadera
 2. Jaa det är riktigt skönt :D Vad har du gjort denna fredag hittils? ;D

  SvaraRadera
 3. hehe ja jag känner verkligen att jag behöver komma ut och få lite alkohol i blodet levern börja ju torka ut nu ;)

  Hoppas det löser sig med kvällen idag och att du får trevligt vad det än blir :)

  KRAM

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.