torsdag 15 oktober 2009

MYCKET DÅLIGT!

ÄNTLIGEN! Jag har försökt att sätta igång med träningen på gymet länge nu.. Men kommer aldrig igång? Förutom att jag tränade en gång förra veckan så har jag inte tränat sedan i våras! MYCKET DÅLIGT SANDRA!!!
Idag frågade en vän till mig om jag fortfarande tränar på Life. Och det gör jag ju, typ.. haha. Hon ville nämligen börja träna på Life. Och behöver lite pepp och push för att komma igång med träningen! Och samma här kan jag ju säga! Så nu ska vi bli gym-polare haha! Skönt! Dock hinner jag inte gyma den här veckan då jag har innebandy imån, och i helgen.. Lkaså på måndag. Men på TISDAG! Då jäklar ska det bli ändring med både träning och kost! Börjar må dåligt i både kropp och själ med tanke på hur dåligt jag sköter både mitt inre och yttre just nu! Nä nu ska det bli ändering på det! =)


Hjälp gärna till att peppa mig! :P

Jag vill verkligen komma i form igen!


Follow Sandra Gee ~ Blog

7 kommentarer:

 1. Hej vännen! och välkommen tillbaka:) jo om du peppra mig så jag får kraft och ork så ska jag peppra dig:)jävla höst.......

  SvaraRadera
 2. Hej1 tack11 ja klart! Höste är sjukt deprimerande.. Men därför jag försöker sysselsätta mig nu.. känner mig bara latare och latare.. så nu ska det bli ändring! :)

  SvaraRadera
 3. Så sant! nu jävlar är det dags!

  SvaraRadera
 4. Tänk bara på hur bra och stolt du är över dig själv efter du varit på gymet, så blir de en motivation i sig ju :) *borde med göra de* :p

  SvaraRadera
 5. Sandström:
  Ja jag vet! Och nu jävlar ska jag sätta igång nästa vecka! Nu har jag även en vän som är i samma sits och vi ska pusha varandra! :)

  Kram och Tack

  SvaraRadera
 6. Ja annars kommer jag upp och sparkar dig på rumpan :) hahaha

  Inga fler kommentarer från mig ikväll, john blund vill jag ska sova :) Natti :)

  SvaraRadera
 7. Det låter bra det Sandström.. God Natt

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.