fredag 18 september 2009

Ont i kroppen!


Haft ont i högra handleden i 2 dagar nu.. det började i förrgår på jobbet.. Så jag tog det ganska lugnt den dagen.. Igår tog jag det också försiktigt med handleden på jobbet, kändes dock lite bättre,... Men efter jobbet hade jag ju innebandyträning. Det gick bra preic i början då jag glömde att handleden va öm. Men redan efter en liten stund av första övningen så började det redan göra ondare och ondare. Kunde knappt hålla i klubban ett tag.. så då gick jag av planen och stod i mål lite på skoj hehe! Rätt kul ändå! Likaså "Kulan" stod, för hon va lite krasslig. (Vi hade alltså inga ordinarie målvakter på träningen.. Allt och alla är sjuka nu känns det som :( Och tråkigt nog så håller jag kanske också på att bli sjuk :(

Men när vi sedan skulle spela i slutet av träningen så testade jag att vara med igen. Vill ju va igång lite inför serie premiären nu på söndag. Om jag nu är frisk elelr är bra i handleden.

Att spela gick faktiskt bra.. Jag tejpade handleden, i början hjälpte det inte, men helt plötsligt så kände jag inte så mycket längre.. :)

Kände dock att det va tungt i luftvägarna när jag andades, kittlades liksom..

När jag är hemma och ligger i soffan så börjar jag känna samma smärta i vänstra handleden.. någon timme senare känner jag smärta i vänsta armbågen och även i underarmen till slut..

SÅ nu undrar jag verkligen om jag ÄR sjuk redan, utan att det märks något märkvärdigt?
Jag har haft så rätt ofta förr, att när jag är förkyld så får jag ont i leder. Som tex handleder i första hand!! Men även knän, armbågar.. ja alla leder i stort sätt.. :(

Hoppas jag blir bättre snart!

Ikväll ska jag titta på herrarnas serie premiär! Sedan blir det en lugn hemmakväll, ensam..

Imorgon blir det en heldag hemma troligtvis.. får se om det händer något på dagen.. men kvällen blir hemma.. kanske någon film med Nadja, men hon jobbar imån och är inte hemma förens framåt 21.00. Det känns lite sent, när jag har en tidigt match på söndag. Och jag vill gärna vara frisk och kry till den matchen!


Jaja nu ska jag laga mat, sedan in i duschen..
Kram på er alla!


Titta gärna på videoklippet i inlägget nedanför! :P Jag och en polare hade lite tråkigt i måndags HAHA!

Follow Sandra Gee ~ Blog

1 kommentar:

  1. Låter inget kul det där, hoppas det inte blir värre...kraam på dig!!!

    SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.