måndag 28 september 2009

Min helg!

Sådär.. Sorry jag har mått lite dåligt i helgen. Inte riktigt orkat blogga.


FREDAG:
I fredags hade jag iaf svin skoj! Inte haft så kul i Göteborg stad på länge!!
Påvägen in till stan där vi förfestade hos Hanna, så tappade Nadja sin klack! HAHAHAHHAHA

Vi försökte lösa det när vi kom hem till Hanna, men det gick inget bra, så hon fick låna skor av Hanna. Jag har aldrig vart med om när någon tappar klacken hihi. Vi hade oss rätt goa skratt där ett bra tag framöver på kvällen :P
Jag & Hanna påväg från förfest ut till stan --->


FÖRFEST:

Förfesten var ganska lugn, men jätte trevlig! Och det va jättekul att få sitta ner och prata massor med Hanna igen :)


KLUBBEN:

Vi började på klubben Devine, där vi mötte upp några vänner. Där hade vi super roligt!!

Sedan gick vi ett stort gäng därifrån vidare upp till Park Lane. Dock tappade vi en hel del folk på vägen dit. Haha folk gick till olika ställen.. Där inne kommer jag dock inte ihåg så mycket hahaha! Jag vet att vi inte var där särskillt länge.. Vi tog någon drink, sedan skulle vi ut för att röka. MEN kom inte in igen HAHA. Det va jag och Andreas, ingen av oss kom in igen haha. Vi var för fulla! Sådant händer mig aldrig typ hihi. Iaf när vi är där utanför, så vet jag inte riktigt hur det gick till, men tro det eller ej! Jag tappar också min klack!!? HAHAHAHA Precis som Nadja hade gjort tidigare på kvällen! HAHAHA!

Vi stod säkert där i 1 timme och försökte komma in igen, samtidigt som jag försökte nå Nadja på hennes mobil. Hon var fortfarande kvar där inne och visste inte att jag gick ut och rökte.. Men fick aldrig tag på henne. Jag behövde ju min jacka, som jag inte fick hämta själv m.m.. Men Nadja var också full, så hon vimlade omkring där inne och fattade ingenting hihi. Efter 1 timme så åkte vi hem. Andreas fixade taxi skjuts hem åt mig :) Jättesnällt.. När vi väl sitter i taxin så ringer Nadja.

"Vart är du?"

"Jag är påväg hem, har försökt ringa dig i en timma för jag kom inte in. Jag var för full"

"VA, är du påväg hem?"

Lite senare ringer hon igen och berättar att hon också är påväg hem, då är jag själv redan hemma hos mig.
Sedan deckar jag tydligen i sängen med alla kläder på :s haha. Det händer inte mig ofta!


LÖRDAG:
Jag och Nadja pratar massor i telefon! Skrattar och berättar vad som hänt och påminner varandra om det den andre inte kom ihåg, haha.

Då berättar hon att jag hade ju hennes plånbok i min väska, så hon hade inte sin jack bricka. Så när hon skulle hem så hade tydligen någon kille hon inte kände alls, betalat ut hennes jacka, och följt med och sett till att hon kom hem till sin dörr. haha, att det finns så snälla människor. Det var liksom ingen hon kände.. Han hade säkert något annat i tanken av förhoppningar, men Väl utanför hennes hem så tackade hon och sa att hon klarar sig själv nu. HAHA

Allmänt så mådde jag PISS hela lördagen.


SÖNDAG:
Mår fortfarande dåligt hahaha.. Men åker hem till Auzern för att sjunga om lite stämmor på "3rd Base" låten. Resan dit va förjävlig.. jag mådde dåligt och åkte fel håll från stan.. Märkte det inte förens en bra bit på vägen haha.. fick vända. Tillslut var jag på plats HAHA! Väl där så hade Andreas lite problem med datorn. Han hade råkat ut för ett jävligt virus och försökte fixa det så gott han kunde. Han mådde inte heller så bra. Han va också fortfarande bakis sedan i fredags hehe. Alltså jag tycker så synd om honom! Det måste ha varit hans otursdag igår. Han åkte ut för det ena och det andra, ett efter ett. Vi skrattade en hel del även om det va sjukt tråkigt.

Så det blev inga stämmor insjungna, utan det blev pizza och film och massa snack istället. Jättetrevligt! När han väl fick ordning på datorn så var klockan lite för mycket för att stå och sjunga, men vi lekte lite iaf!

Det var min helg! Nu som först mår jag ganska normalt igen haha..

Follow Sandra Gee ~ Blog

5 kommentarer:

 1. Säger bara..oj oj oj, Hur fasiken kan fredagen varit så rolig om du fick stå ute utan jacka och sen åka hem...hahahaha. Man mår som man förtjäna...

  SvaraRadera
 2. Till MAMMA:

  HAHAHAHA Tydligen så va det inte så kallt när vi stod där ute.. Men jag var ju heller inte ensam om att inte komma in igen så jag ahde ju sällskap, och vi snackade och hade skoj samtidigt som vi titt som tätt stod och försökte fjäska oss in. och andra stunden så stod vi och va jätte kaxiga mot vakterna HAHAHAHA. Men jag fick min jacka innan jag åkte.. vakterna hämtade den till slut..

  SvaraRadera
 3. grym blogg!!
  är det något mellan dig och den där andreas? :)

  SvaraRadera
 4. tacksam för svar...?

  SvaraRadera
 5. Till Lisa:

  Förlåt för sent svar.. TACK, kul att du tycker om min blogg :)

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.