fredag 8 mars 2013

Fotbolls turnering

Nu ska jag slänga i mig lite mat, för snart bär det av till säsongens sista seriematch i innebandy. Hoppas innerligt att det blir en bra och rolig match! :)

#16

Imorgon ska jag visst spela en inomhus fotbolls turnering... Kul som satan.. va ju dock ett tag sen man stod i fotbollsskor nu :s Men det ska nog gå bra :)
Det roliga är att mitt lag WIK ska också vara med på turneringen, men det är inte dom jag ska spela med :p
Iom att jag kör innebandyn på vinterhalvåret så har jag inte varit med och tränat fotboll. Jag börjar dock snart :) ...och just därför får jag ju heller inte vara med dom och spela.
Men iaf jag blev uppringd av en polare som sa att några gamla hederliga veteraner behövde folk till sitt lag i turneringen. Några av dom spelade i WIKs Damlag när jag debuterade i damlaget som 13 åring! :) Riktigt kul att få lira lite med dom igen :)
Sen hur det går.....det får vi ju se... hahaha.. Kul blir det nog iaf! :) Kommer kännas lite lustigt att möta mitt egna fotbollslag dock hehe.. :p

#16

Follow Sandra Gee ~ Blog

1 kommentar:

  1. Hej
    Gillar du musik så rekomenderar jag dig min blogg.
    Jag heter Robex och är 16 år jag har intervjuat band sen jag var 14 år. Nu i år har jag börjar intervjua band även i Kina, Japan och många flera stälen över hela värden.
    Jag fotar även mycket på frid tiden så misa inter
    http://ghgumman.blogg.se/
    och gilla gärna om du vill
    http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=tn_tnmn

    SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.