söndag 17 oktober 2010

Bryter mönstret

Hej.
Det blir en himla massa skrivande om vad som händer runtomkring min nysläppta comeback låt 'Turn Up The Volume'.
Så jag tänkte bryta mönstret här med ett inlägg, för mer kommer det att skrivas om vad som händer runtomkring releasen av T.U.T.V.

Jag tränar och äter och kämpar med att komma i lite bättre form till musikvideoinspelningen som är om ca 1 vecka! Och det går bra måste jag säga :) Med tanke på den korta tiden jag har haft på mig..
Jag har även skrivit manuset själv och manuset är klart. Men det är mycket annat runtomkring jag måste fixa med. Så det är mycket just nu.I fredags så spelade jag innebandymatch. Vi spelade lika, 5-5 blev det. Jag spelade back som vanligt.. och gjorde 1 mål. Det var skönt, har ju inte gjort mål de andra 2 matcherna.
Nya klubban känns bra. Men det märks att jag är ovan och att jag har spelat med min förra klubba mer eller mindre hela tiden i 10 år hehe :P
Bollen studsar lite mer när jag tar emot den och tekniken blir allmänt lite sämre med nya klubban. Och det beror på att det nyare bladet är mycket hårdare än min gamla klubba. Mitt gamla blad har jag ju spelat med i 10 år så det bladet är 5 miljoner gånger mjukare hehe ;)
Det händer även titt som tätt att bollen flyger upp till månen när jag egentligen ska göra en rullade pass :s hahaha Fråga mig inte varför. Men jag ger det ett tag, jag blir nog bästa vän med min nya klubba någon gång! ;)

Shit, jag har suttit hemma nu 2 helger irad!! Helt ensam.. Måste erkänna att det är sjukt trist!!

Jag längtar även efter att få träffa min gudson snart igen! Och att få umgås med honom mycket oftare :)

Jag gick ut med en fråga på facebook till mina vänner, där jag frågade om de tyckte att jag skulle klippa lugg och färga håret rött..? Det var väldigt splittrade svar, men majoriteten var för. Så jag kommer att klippa lugg och färga håret rött. Jag vet dock inte om det blir eldröd färg eller mer blodröd. Jag vet bara att jag är brunhårig och tänker inte bleka håret först för att få mer röd effekt. Så skräckröd hårfärg kommer jag iaf inte att ha. Men synas kommer det att göra ändå ;)
I hope you will like it ;) Dock fixar jag nog det nästa månad. Har inte riktigt tid för det nu.

Annars så finns det inte så mycket mer att säga för tillfället..
...På återseende.. ;)

 


Follow Sandra Gee ~ Blog

2 kommentarer:

ANONYMA kommentarer besvaras ej.