onsdag 18 augusti 2010

I'm Back

Jaha efter allt jobbigt som hände i våras, att jag fick sluta i Baby Alice och att jag hade inbrott och mycket annat... Så funderar jag nu på att börja blogga igen. Jag hade en tung vårperiod!


Men nu i sommar har jag varit nere i Magaluf i 4 veckor. Sjukt skönt att komma ifrån alla problem här hemma! Jag har fått koppla av och inte behövt tänka på allt här hemma, och träffat massor nya underbara människor! :)

Jag måste säga att jag längtar till "Magaluf Reunion" kryssningen 12-14 November, då jag får träffa allt och alla underbara igen! :) Nästan alla iaf! Troligtvis kommer jag att stå på scenen då, men ingenting är klart ännu.


Jag har så mycket att berätta om från Magaluf, men det blir rätt jobbigt att sitta och skriva om allt som hänt under 4 veckor, så här i efterhand. Det var fullt ös varje dag typ!


Jag kom hem till Sverige igen i onsdags (11 Augusti). Jag har varit rätt trött och sliten sedan jag kom hem. I lördags var jag hemma hos Nadja och kollade på film och vi drack några glas vin. Vi tänkte gå ut, men vi hade så mycket att prata om iom att vi inte setts på 5 veckor, så blev det en väldigt sen utgång. Klockan var 3 på natten när vi promenerat in till avenyn. Väl där så kände vi för att köpa lite mat och gå hem och mysa istället.
Första dagen jag kände mig tillräckligt normal som människa igen var i måndags. Så då tränade jag faktiskt innebandy :) SHIT vad jag har saknat innebandyn! Och allmänt saknat att röra på mig och leka med en boll :P Det var jättekul på innebandyn och det gick mycket bättre för mig än vad jag trodde. jag trodde jag hade tappat massor! Men det gick bra!
Jag fick spela back på träningen och fick höra att vi har ont om backar den här säsongen, så jag komemr att spela back iår. Kul ändå =) En utmaning som jag kommer att fixa! :P

Idag så har det dock varit värre... Hehe jag har världens träningsvärk!!! I hela kroppen, från fötter upp till nacken! Imorgon är det innebandyträning igen... Får se vad kroppen klarar av ;)


Nu är det dags för mig att sova, men ska försöka att uppdatera här inom kort.

Follow Sandra Gee ~ Blog

Det blev lite spelningar också ;)


Fler bilder kommer säkerligen ;)
4 kommentarer:

 1. vilken fantastiskt resa du verkar haft! Härligt!

  SvaraRadera
 2. Kul att du är tillbaka ;)

  SvaraRadera
 3. åååh jag vill också fara :D vad kostar en sån där resa?

  SvaraRadera
 4. Suzan: Ja det har varit underbart! :)

  Mamma: =))))

  Emmelist: Då tycker jag att du ska göra det?
  Min resa utöver levnadspengar, gick på ca. 8000:- för flyg och boende :)

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.