söndag 23 maj 2010

Sommar invigning










































Igår hade jag en underbar dag! =)
Det kändes som att gårdagen var sommarens invigning! Det var VARMT och soligt hela dagen! Massvis med folk i stan iom Göteborgs-varvet och det fina vädret.

Pappa och syrran och Sassa kom ju till göteborg över dagen. =)

Dagen började med att jag åkte in till stan och mötte upp syrran och Sassa :) Vi gick lite på avenyn och njöt av vädret och tittade på folk. Iom Göteborgsvarvet så kunde man inte gå över Avenyn till andra sidan stan hehe.. SÅ man fick hålla sig på en sida. När vi kom ner mot kungsport så köpte vi oss kulglass i rån! =) GOTT! Som vi tänkte sitta och njuta av i solen, men det gick ju inget vidare..hehe! Den fick vi slaffsa i oss rätt fort...!

Sedan gick vi neråt mot Brunnsparken och "Palace" uteservering, där Pappa, Birgitta och dem satt och tog sig ett glas. Så där slog vi oss ner och tog ett glas vi också. Rosévin blev det för mig.

Sedan gick Pappa och Birgitta vidare för att äta på restaurang, men syrran och Sassa ville shoppa, så vi gick och shoppa lite.. 2 ynka affärer hängde jag med in i... Och självklart kom jag inte ut tomhänt från någon utav affärerna HAHA :P Som vanligt...
Jag köpte en kort jeansjacka (på bilderna) och ett par rosa billiga solbrillor haha (på bilderna) och stringtrosor.. ;)






















Efter det så ringde Glenn Hysén... Jag frågade om han var i stan.. och det var han. Så han tyckte att vi skulle komma dit där han var och ta ett glas och snacka lite... Så blev det. Det var riktigt trevligt! Han är alltid lika glad och go och rolig hehe!
Vi kom fram till att vi faktiskt inte hade träffats sedan vi var i Stockholm hos Mix Megapol och The Voice med Fotbolls EM-låten sommaren 2008..hahaha... Shit 2 år sedan!! Men däremot så har vi ju haft telfonkontakt :) Så där blev det iaf ett glas till...

Sedan var vi tvungna att röra på oss, då syrran och Sassa behövde ta sig till Liseberg där bussen hem till Jönköping gick 20.30.



































































När jag hade följt dem till bussen så åkte jag ner till avenyn igen och mötte upp en vän vid namn Jenny, som ringde mig lite tidigare.. Hon satt med vänner i en park och drack lite öl.. Så det blev en snabbvisit dit också.. Jag tog mig en öl.. Sedan började det faktiskt bli ganska kyligt runt 21.00... Så gänget rörde sig hem till Jenny.. Och jag kände för att åka hem.

Svintrött var jag efter en härlig dag=)


Follow Sandra Gee ~ Blog

5 kommentarer:

  1. Hej Sandra!
    Hoppas allt rullar på för dig med musik och vardag.
    Beundrar din stil och gillade verkligen jeansjackan du köpte. Vart har du hittat denna skönhet och vill du avslöja priset?
    Ha en fin dag!
    //Casandra

    SvaraRadera
  2. Casandra: Hej! Väldigt fint namn måste jag säga ;)
    Tack så hemskt mycket! =)
    Klart att jag kan avslöja det ;)
    Jag köpte den på "Rut m.fl" Och den kostade enbart 299:- :P

    Ha en fin dag du också ;)

    //Sandra Gee

    SvaraRadera
  3. Ja de e ju tur att du inte ska klänga på allt/alla ;) du ser ut att ha de roligt iaf vilket e roligt att se :) lycka till med allt nu <3 /Tobaunta

    SvaraRadera
  4. Du verkar ha haft det toppenhärligt! Det förtjänar du verkligen nu efter alla tråkigheter nu i vår!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. shuuuu sandra va ett tag sen
    föresten har du msn

    SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.