torsdag 18 december 2008

R.I.P TOTTER.I.PKristofer "Totte" Olofsson~~~(~@


Jag kände aldrig Totte riktigt bra.Men vi är uppväxta i samma lilla stad (Vaggeryd).Där alla vet vilka alla är, och självklart stötte man på Totte då och då...

Och det känns fruktansvärt tråkigt att Totte nu nyligen har lämnat oss* =(Jag vet inte vad som igentligen hänt? men det är sjukt tråkigt, och jag ägnar massa omtänksamma tankar till Tottes familj och nära och kära, och beklagar sorgen*

Sånt här är aldrig lätt, jag vet vad ni går igenom och det är fruktansvärt jobbigt och det känns inte verkligt* =(********************Totte var en genomgo kille! Glad och underhållande.. det vet jag av det lilla jag kände han..Jag vet inte någon som inte tyckte om honom..

VILA I FRIDTotte ~~~(~@

2 kommentarer:

 1. Jo, Björn Borg är väl visst en artist ^^.
  Okej om du säger det så är det väl så men för mig kommer lila och rosa var ett och samma ;).

  Ja gud, väntar med spänning och nu är det bara en si och så timmar kvar tills du ska ut och partaja med societeten ^^. Faxa gärna de delikatesser som bjuds till mig =) skulle sitta fint ^^.

  Kram.
  P.s tråkigt att människor dör unga.
  Sörjer en annan man jag aldrig lärde känna personligen men som ändå symboliserade godheten i varje människa. Talar om Tomten som du tyckte hade stor näsa. Han avled i vecka.

  SvaraRadera
 2. Jaha okej men det är ju inte illa :) Bara fränt! Tjänar man mycket på att vara med i en musikvideo eller är det nästan inget alls? Blev bara nyfiken :)

  SvaraRadera

ANONYMA kommentarer besvaras ej.